Bize Ulaşın
Duyurular
Kampanyalar
Başvuru Formları
Hemen bize ulaş

Bize Ulaşın

Whatsapp’dan
Ulaşın

Mesaj Atın

Sizi Bilgilendirelim

Ön Başvuru Whatsapp
Kişisel Bilgileriniz
Yurtdışı Eğitim Programları hakkında bilgilendirme maili almak istiyorum.
Lütfen Onay Kodunu Giriniz

Bilgilerinizin bize iletilmesi için Kullanıcı Veri Koruma Kanunu gereği numaralı telefonunuza SMS olarak gönderilen onay kodunu lütfen aşağıdaki kutucuğa giriniz:

Size En Yakın Zamanda Döneceğiz.

Global Visions ön bilgi formunu doldurduğunuz için çok teşekkür ederiz. Yurtdışı eğitim, çalışma ve vize programlarına son aylarda büyük talep olduğu için sizlere dönüş yapmakta bazen gecikmeler yaşanabiliyor. O nedenle sizden ricamız uygun bir zamanda mutlaka ofislerimize doğrudan ziyaret etmeniz olacaktır. Yüz yüze görüşmelere daha fazla zaman ayırabilmekteyiz. Yurtdışı eğitim ve çalışma vizeleri zaman alabilmekte ve özellikle maddi durumla ilgili belgeler konsolosluklar tarafından sorulmaktadır. Bu nedenle görüşmelere gelirken eğitim durumunuz, kariyer durumunuz ve bankada bulunan para miktarını gösteren belgeleri de sunarsanız, çok daha hızlı çözümler üretebiliriz.

Anasayfa
Global Visions International Education

Global Visions International Education tüm gün boyunca online ve ofis görüşmeleri ile sizlere hizmet vermektedir.


Yapmanız gereken tek şey online yada yüz yüze görüşmenizin randevusunu önceden oluşturmanız. Lütfen ofis görüşmeleriniz ya da online görüşmeleriniz için randevu oluşturunuz.


Ocak, Mayıs ve Eylül 2024 dönemi için ÇOK ÖZEL FİYATLARLA DIL OKULLARI, ÇALIŞMA İZİNLİ DİPLOMA PROGRAMLARI, WORK AND STUDY, WORK AND TRAVEL, MAAŞLI STAJ kayıtlarımız ve YURTDIŞI ÜNİVERSİTELERİNİN ÖZEL TÜRKİYE BURSLARIYLA GÜZ 2024 AKADEMIK KAYITLARI devam etmektedir.


Uzman danışmanlarımız sizlere aşağıdaki numaralardan telefon veya WhatsApp yoluyla destek vermekte, hem ofiste yüz yüze görüşme hem de çevrimiçi video kanalları ile görüşme yapmaktadır.


Work and Study ve Akademik Programlar hakkında detaylı bilgi almak için yapmanız gereken tek şey ofis yada online randevusu oluşturmak yada aşağıdaki numaralardan uzman danışmanlarımıza telefon yada WhatsApp ile ulaşmak.


Danışmanlarımızın uzmanlık alanlarını ve GSM/Whatsapp numaralarını aşağıda bulabilirsiniz . Dilerseniz yüz yüze yada online görüşme yapmak için kendileri ile direk iletişime geçebilirsiniz.


Türkiye'nin Her Yerinden Ulaşabileceğiniz Santral : 0212 244 25 72
Merkez Santral Hattı: +90 212 249 1981
Merkez Santral CEP Hattı (Sadece Aramalar için): +90 533 747 64 21
Merkez Whatsapp Hattı (Sadece Whatsapp Yazışmaları için):
+90 535 643 31 81 


Çalışma İzinli Programlar – Work and Study – Akademik Programlar- Dil Okulları- Yaz Okuları- Work and Travel – Maaşlı Staj Tüm Departmanlar için Randevu oluşturabileceğiniz Direk Santral Numaralarımız


GSM & WhatsApp

+90 535 643 31 81 


(İngiltere, Kanada, İrlanda, Malta, Amerika, Dubai, Avustralya Çalışmalı Diploma Programları, Work and Study , Dil Okulları , Yaz Okulları- İngiltere Childcare Programları)


GSM & WhatsApp

+90 535 643 31 81 


Akademik Üniversite Departmanı

 

GSM & WhatsApp

+90 535 643 31 81 


Yurtdışı Lise Departmanı

Güler Taylan Akar : +90 533 276 58 82


Work and Travel Work and Study Departmanı

Merkez Santral: 0212 244 25 72

Evrak Hatti(Sadece WhatsApp) : +90 507 388 4405


Global Vize Departmanı

Merkez Santral: 0212 244 25 72


ŞUBELERİMİZ

Ankara Şube – +90 541 571 03 90

Izmir Şube – +90 530 774 46 01

Antalya Şube – +90 242 316 48 87

Bodrum İrtibat - +90 535 643 31 81
İngiltere İrtibat - +44 7908 577897

Toronto - +1 437 830 07 28


TURSAB A grubu seyahat acentemiz uçak biletleri için:

Erkut Sahin - erkutsahin@globalvizyon.com


Muhasebe Departmani

Erkut Sahin - erkutsahin@globalvizyon.com


Ayrica mail adresimizden ya da web sitemizde yer alan başvuru formumuzdan da bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.


E-mail : info@globalvizyon.com


Ön Başvuru Formu :globalvizyon.com/yurtdisi-egitim-ve-kariyer-programlari/




Hemen Bize Ulaş

İngiltere Dil Okulu

İngiltere Hakkında

Birleşik Krallık; İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda birliğini temsil eden bir ülkedir. Türkiye’de halk arasında Birleşik Krallık’tan bahsedilirken daha çok İngiltere kullanılmaktadır. Birleşik Krallık’ı oluşturan her ülkenin kendilerine özgü manzaraları, tarihleri, gelenekleri, mimari yapıları ve kültürleri vardır. Bunların yanı sıra her ülke kendi kimliğini yansıtan dile sahiptir. Birleşik Krallık iş, eğitim ve yaşam kalitesi sebebiyle yaşamak için en çok tercih edilen ülkeler arasında yer almaktadır.

Neden İngiltere’de Bir Dil Öğrenmelisiniz?

İngiltere, yurtdışında İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin ilk sırada tercih ettiği ülke olarak bilinmektedir. İngiltere dil okulları, ülkeler arasında uluslararası öğrenci sayısının %46’sına sahiptir. Türkiye’den her yıl 20 binin üzerinde öğrenci İngilizce öğrenmek için İngiltere’ye gitmektedir. İngilizcenin ana ülkelerinden İngiltere, dil eğitimi açısından öğrencilere avantajlar sunmaktadır. Dil okullarının kaliteli eğitimi ile birlikte ülkenin sosyal yaşamına dahil olan kişi, şehri keşfederken insanlarla iletişime geçtikçe daha hızlı dilini geliştirme şansını elde eder. İngiltere, dil okulundan yana fazlasıyla alternatif sunan bir ülkedir. Londra, Oxford, Cambridge, Brighton ve Bournemouth gibi şehirlerde yüzlerce sayıda dil okulu bulunur. Bu şehirlerin her biri farklı özellikleriyle ön plana çıkar. Arzu edenler Londra gibi bir metropolde eğitim alırken; isteyenler Oxford, Cambridge gibi akademik çevreye sahip bir şehirde okuyabilir. Daha sakin bir çevrede eğitim almak isteyen kişiler ise Bournemouth, Brighton, Edinburgh gibi şehirleri tercih edebilir. Bu sayede öğrenciler kendi yapılarına en çok uyan hayat tarzına sahip şehri seçerek, yurtdışı dil eğitimi dönemlerini kendi istek ve ihtiyaçlarına göre şekillendirebilir.

İngiltere'de Dil Eğitimi Programları

İngiltere, dil eğitiminde hızlı gelişme kaydetmek isteyenler ve İngiliz kültürünü yakından tanımak isteyenler için doğru bir seçimdir. İngiltere İngilizce dil okulları, kişilere istekleri ve hedefleri doğrultusunda özelleştirilmiş programlar sunmaktadır. Böylece öğrenciler, dil öğrenirken istedikleri alanda uzmanlığa kısa süre içerisinde sahip olurlar. İngiltere’de dil eğitimi programları ise şu şekilde sıralanabilir:


  • Genel İngilizce,

  • Yoğun İngilizce,

  • Dil Sınavlarına Hazırlık,

  • İş İngilizcesi,

  • Mesleki İngilizce,

  • Birebir İngilizce ve

  • Teacher Training yaygın olarak tercih edilen İngiltere’deki dil okulları eğitim programları arasında yer almaktadır.

İngiltere’de Dil Eğitimi Alarak Kariyerinize Yatırım Yapın

İngiltere’de dil öğrenmek pek çok yönden bu eğitimi alan kişileri iş hayatında ve akademik hayatta bir adım ileriye taşıyacaktır. İngiltere dil okullarının kaliteli eğitimleri, İngiltere gibi kozmopolit bir ülkede yaşama deneyimi, yurtdışında eğitim alırken kendi ayaklarını üzerinde durabilmek işverenlerin önemsediği konulardır. Dolayısıyla İngiltere’de dil eğitimi almak iş hayatınızda size birçok fayda sağlayacaktır.

İngiltere’de dil okullarının kalitesi tüm dünyada bilinir. Bu sebeple İngiltere dil okulunda eğitim alan bir öğrenci dünyanın dört bir yanında istenen yeterlilik seviyesine ulaşarak mezun olur. Mesleki ve akademik kariyerini uluslararası arenada sürdürmek isteyenler, İngiltere dil okullarında aldıkları eğitim neticesinde bu amaçlarını hayata geçirebilir. Ayrıca İngiltere dil okullarında eğitim almak; lisans ya da yüksek lisans eğitimini İngiltere’de yapmak isteyenler için fayda sağlayacaktır. Bazı üniversiteler, belirli dil okullarından alınan yeterlilik belgelerini geçerli sayıp TOEFL ve IELTS gibi sınavları başvurularda zorunlu tutmaz.

Dil Okulu Eğitiminde İngiltere

İngiltere Dil Okulu Vizesi


İngiltere’de dil eğitimi almak için özel vize başvurusunda bulunmak gerekmektedir. 6 aya kadar olan dil eğitimleri için kısa dönem öğrenci vizelerinden Visitor Route adlı vize alınmaktadır. Short Term Student vizesi ise 6 ila 11 ay arasında dil eğitimi alacak öğrenciler için gerekli olan belgedir. Bununla birlikte İngiltere dil okulu çalışma izni, kısa dönemde verilmemektedir. 

İngiltere dil okulu vizesi hakkında daha detaylı bilgi almak için "Yurtdışı Eğitim- Öğrenci Vizesi Başvurusu" yazımızı inceleyebilirsiniz.


İngiltere Dil Okulları Konaklama


Dil eğitimi boyunca güvende kalmak ve konfor elde etmek için İngiltere’deki dil okulları, öğrencilere konaklama seçenekleri sunmaktadır. Öğrenciler için en iyi konaklama olanakları, dil okullarında ilgili departmanlar tarafından organize edilmektedir. Konaklama için yer seçilirken; bütçe, konfor, güvenlik ve yaşam tarzı göz önünde bulundurulmalıdır. İngiltere dil okullarındaki konaklama seçenekleri okula ve şehire göre değişmekle birlikte genellikle öğrencilerin kalmak için tercih ettiği konaklama mekanları ise şu şekildedir: 

Aile Yanı Konaklama: Öğrenciler, İngiltere yaşamına daha hızlı adapte olmak ve konforlu imkanlar nedeniyle aile yanında kalmayı tercih etmektedir. Dil eğitimi sırasında konaklama imkanı sunan aileler, okul ve resmi kurumlar tarafından denetlenmektedir. Aile yanı konaklamaya, tek ve çift kişilk oda seçeneklerinin yanı sıra kahvaltı ve akşam yemekleri de dahil olmaktadır. 

Öğrenci Yurtları: İngiltere’nin neredeyse her şehrinde öğrenciler için uygun fiyatlı ve konforlu yurtlar bulunmaktadır. Dil eğitimi sırasında öğrenci yurtları, kişilerin sosyal ortamlarını renklendirirken ekonomik olarak öğrencilere hesaplı bir bütçe sunmaktadır. 

Kiralık Evler: İngiltere’de öğrencilerin kiralayabileceği farklı alternatiflerde evler bulunmaktadır. Dil okulu çevresinde tek ya da birkaç kişi ile birlikte ev kiralamak mümkündür. Çoğu öğrenci daha rahat bir konaklama için arkadaşları ile ortak ev kiralamaktadır. 

İngiltere'de Sosyal Hayat


İngiltere, dünyanın refah seviyesi en yüksek ülkelerinden biridir. Yüksek yaşam kalitesi, turistik yerleri, tarihi dokuları, kültür ve sanat etkinlikleri ile öne çıkmaktadır. Ülkenin kozmopolitik yapısı toplumda renklilik yaratmaktadır. Özellikle öğrencilere sosyal hayatlarından yana zengin deneyimler sunmaktadır. Öğrenciler dil eğitimi sırasında İngiltere yaşamında var olarak hem dillerini geliştirirler hem de farklı bakış açılarına sahip olurlar. Kozmopolit yapısı, farklı kültürlere gösterilen saygı ve uluslararası öğrenci popülasyonunun çeşitliliği İngiltere’de dil eğitimi alan öğrencilerin adaptasyon sorunu yaşamadan, ülkeye alışmasını sağlar. Bu yüzden İngiltere’de dil eğitimi almaya giden her öğrenci kendini geliştirerek, eşsiz anılar biriktirip ülkesine geri dönmektedir.

Devamını Oku

İngiltere Dil Okulu Fiyatları

İngiltere’de dil okulu fiyatları ve yaşam maliyetleri; okula, şehre, konaklama şekline ve yaşam tarzına göre değişmektedir. İngiltere’de dil eğitimi alırken 1 aylık yaşam maliyetleri ortalama olarak şu şekildedir:

İngiltere'de Dil Okulu Fiyatları

Eğitim

£800 - £2000

Konaklama

£400 - £1200

Beslenme

£120 - £500

Ulaşım

£50 - £100

Diğer

£100 - £200

**Tabloda yer alan İngiltere dil kursu fiyatları, ortalama olarak verilmiştir. Dil eğitim programına ve yaşam koşullarına göre maliyetlerde farklılık yaşanmaktadır.

Global Vizyon İngiltere Dil Okulu Danışmanlığı

Global Vizyon, 1996 yılından beri Türkiye’deki öğrencilere İngiltere dil eğitimi danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Her yıl binlerce öğrenci Global Vizyon danışmanlığında yurtdışında eğitim almaktadır. Global Vizyon; dil eğitimi kapsamında öğrencilerin kendileri için en doğru kararı almasını sağlayan eğitim danışmanlarına sahiptir. İngiltere’de dil eğitimi almak ve geleceğini sağlam temeller üzerinde atmak isteyen kişiler için Global Vizyon en doğru adrestir. 

Öğrenci Yorumları

Merhabalar, ben Deniz Ecemnur Sevinç. Medipol Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman mezunuyum. Uzun bir bekleyişin ardından sonunda İrlanda vizeleri açıldı ve vakit kaybetmeden başvurdum. Danışmanım Merve Hanım’la birlikte Twin Okulu Genel İngilizce programına kaydımı gerçekleştirdim. Heyecanlı ve uzun bir bekleşin ardından 11’inci haftada vizemi aldım. Çok mutluyum! Bu süreçte bana her konuda titizlikle destek olan danışmanım Merve Ortakçı’ya ve tüm Global Vizyon ailesine çok teşekkür ederim.

Deniz Ecemnur Sevinç

Merhaba, ben Cansu. İrlanda Dublin’deki eğitimimin dördüncü ayındayım, her şey çok güzel ilerliyor. Şu anda Starbucks’ta barista olarak çalışmaya devam ediyorum, saatlik kazancım ortalama 10.40 Euro. Haftada 20 saat çalışarak hem yaşam giderlerimi karşılıyor hem de İngilizce pratiği yapıyorum. Okulda öğrendiklerimi, iş hayatında pratiğe döküyorum. İrlanda’ya ekim ayında geldim ve gelir gelmez zorluk yaşamadan iş bulma şansım oldu. Bu noktada daima beni destekleyen, her sorumda bana yardımcı olan danışmanım Semra Esgün’e sonsuz teşekkür ederim. Sizler de hem eğitim alıp hem çalışmak istiyorsanız İrlanda bunun en muazzam yer. İnsanlar inanılmaz sevecen ve yardımsever, kesinlikle tavsiye ederim.

Gözde Işık

Merhaba, ben Zahid.Lisans eğitimim devam ederken bölümüm gereği yabancı dilimi geliştirmek için dil eğitimimi yurt dışında devam ettirme kararı aldım. Bu yolculuğa; IEFT Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Fuarı’nda, ilgi ve alakalarından memnun kaldığım Global Vizyon ile tanışarak başladım. Yurt dışına dil eğitimi için gitmeye kesin karar verdikten sonra Ankara Global Vizyon ofisinden Özge Hanım ile tanıştım. Birçok ülke hakkında bilgi aldıktan sonra benim için en doğru kararın İrlanda olduğunu anladım. Emerald Dil Okulu için İrlanda’ya gidiyorum. Vizeye başvuru sürecinden, vizemin geliş tarihine kadar her zaman desteğini ve yardımını esirgemeyen; her zaman yanımda olan başta Özge Hanım olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 

Zahid D.

Merhaba ben, Anıl. Eli Dil Okulu için İrlanda vizemi aldım ve yarın uçuyorum. Uzun zamandır hayalini kurduğum İrlanda eğitimi için, uzun uğraşlar ve meşakkatli süreç sonrası mutlu sonra ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başta Özge Hanım olmak üzere tüm Global Vizyon ailesine, bu süreçte yanımda oldukları için teşekkür ederim. 

Anıl Öz

ELI Dublin Dil Okulu’na giden öğrencimiz Salih Demirci’den gelen bir fotoğraf. Öğrencimiz şu anda İrlanda’da, kendisine başarılı ve keyifli bir eğitim hayatı dileriz. İrlanda ELI Dublin okulunda çok sayıda öğrencimiz 25 hafta work and study programı yapmaktadır. Özellikle Cenker Ozan beyin Türk öğrencilere göstermiş olduğu çok önemli destekler nedeniyle Türk öğrenciler ELI İrlanda okullarına büyük ilgi gösterirler. 


Salih Demirci

İngiltere Dil Eğitimi
Alabileceğiniz Popüler Dil Okulları

Sıkça Sorulan Sorular

İngiltere’de dil eğitimi almanın avantajları nelerdir?
    İngiltere’de dil eğitimi almak pek çok yönden kişiye avantaj sağlamaktadır. İngiltere kozmopolit yapısı, köklü eğitim kurumları ve özgün kültürüyle bu ülkede zaman geçirecek kişilere büyük kazanımlar sağlar. İngiltere dil okulunda eğitim alan kişiler sadece yabancı dil konusunda gelişim göstermekle kalmaz, vizyonel olarak da büyük adımlar atar. Kendi ülke sınırları dışına çıkan her birey; hayata dair, bireyselliğe dair, özgürlüğe, kendi ayakları üzerinde durabilmeye dair büyük keşiflerde bulunur. Bu da bir insanın kendini geliştirmesi noktasında oldukça önemli bir detaydır. Yurtdışı dil eğitiminin belki de en büyük kazanımlarından biri öğrencilerin kendilerini geliştirme imkanı bulmasıdır.
İngiltere’de dil eğitimi alırken çalışma izni var mı?
    İngiltere’de dil eğitimi alırken çalışma izni verilmez.
İngiltere dil okulları kaliteli midir?
    İngiltere dil okulları kaliteli eğitimleri ile ünlüdür. İngiltere’deki birçok dil okulu akreditasyon kurumlarından onay alarak yüksek standartlara sahiptir. Dil okulları, deneyimli ve nitelikli eğitim kadrosuyla öğrencilere kaliteli eğitim sunmaktadır.
İngiltere dil okulları fiyatlarına neler dahildir?
    İngiltere dil okulu fiyatları genellikle sadece eğitim ücretlerini kapsar. Öğrencilerin eğitimleri sırasında kullanacağı materyaller dil kursu tarafından temin edilir. Bazı dönemlerde okullar konaklamayı da içeren paket fiyatları sunabilir.
İngiltere dil eğitimi hangi şehirlerde vardır?
    İngiltere, dil okulundan yana fazla sayıda alternatif sunmaktadır. Oxford, Liverpool, Sidmouth, Scarborough, Londra, Brighton, Bristol, Cambridge ve Manchester gibi popüler şehirlerde birçok dil okulu bulunmaktadır.
İngiltere’de bir dil okuluna kayıt yaptırdığımda dil seviyem ne olmalı?
    İngiltere dil okullarına kayıt yaptırırken herhangi bir seviyeye sahip olmak gerekmez. Öğrenci en temel seviyeden eğitimine başlayabilir.
İngiltere’de dil eğitimi alırken konaklama nasıl olur?
    İngiltere’de dil eğitimi alırken; yurtta, öğrenci evinde, aile yanında kalabilir ya da kendinize özel daire tutabilirsiniz.
İngiltere dil eğitimi sırasında ulaşım alternatiflerim neler?
    İngiltere’de metro, otobüs, tren gibi ulaşım alternatifleri mevcuttur. Özellikle Londra’nın oldukça kapsamlı ve gelişmiş metro ağı vardır. Öğrenciler metro, tren ya da otobüsler için aylık kartlar alarak ulaşım giderlerini aşağı çekebilir. İngiltere dil okulları yurtlarıyla aralarındaki mesafeyi mümkün olduğunca kısa tutar. Bu sayede pek çok öğrenci yürüyerek ya da bisikletle okuluna gidip gelebilir.
İngiltere’de en fazla ne kadar süre dil kursu alabilirim?
    İngiltere’de en fazla 11 ay dil eğitimi alabilirsiniz. Dil eğitimi için Birleşik Krallık Büyükelçiliği en fazla 11 aylık vize vermektedir. Daha uzun dil eğitimleri için kişilerin tekrar vize başvurusu yapmaları gerekmektedir.
Bizimle konuşun

İngiltere Dil Eğitimi Projeniz için
Lütfen Bizimle İletişime Geçin.

Hemen Sizi Arayalım